Bengkel penyediaan profil penyelidik / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2022)
Perpustakaan Tengku Anis (PTA) dengan kerjasama Unit Pengurusan Penyelidikan & Inovasi(URMI), UiTM Cawangan Kelantan telah mengadakan Bengkel Penyediaan Profil Penyelidik pada 22 Jun 2022 (Rabu), jam 10:00 pagi secara atas talian dengan menggunakan platform Cisco Webex. Seramai 130 orang daripada pelbagai organisasi telah menyertai bengkel ini. Diharapkan semoga melalui bengkel ini dapat membantu para penyelidik dan bengkel ini juga dibawah SDG: 4 "Quality Education" dan SDG 17: "Partnership for the Goals".