Program "meets up user friendly@PTA 2022" / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2022)
Pada 14 Julai 2022 (Khamis), Perpustakaan Tengku Anis (PTA) UiTMCK Kampus Machang dengan kerjasama pelajar latihan industri telah mengadakan Program "Meets Up UserFriendly @PTA 2022" selama 3 jam bermula pada 10:00 pagi sehingga 1:00 petang bertempat di Ruang Legar PTA. Program ini dikendalikan oleh pelajar latihan industri serta staf PTA UiTM Cawangan Kelantan bagi memenuhi keperluan pengguna dalam aktiviti yang disediakan. Program ini memperkenalkan perkhidmatan yang terdapat di Perpustakaan Tengku Anis dan membantu menarik minat pelajar dan staf UiTM Cawangan Kelantan untuk membaca disamping melakukan aktiviti yang merangsang minda.