CSR jalinan kasih bersama anak yatim Rumah Anak Yatim Lilbanat Darulnaim / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2023)
17 Jun 2023, Sabtu - Kolej Pengajian Sains Maklumat, UiTM Cawangan Kelantan (UiTMCK) dengan kerjasama Society of Information System Management (SISMA), Association of Information Scientists (AIS), Universitas Airlangga, Indonesia dan Perpustakaan Tengku Anis UiTMCK telah menganjurkan satu program khidmat masyarakat bersama anak yatim Rumah Anak Yatim Lilbanat Darulnaim. Program CSR ini dijalankan bermula pada 8:30 pagi sehingga 1:00 tengah hari yang melibatkan seramai 59 orang staf dan pelajar FPM.