Bengkel sistem e-Mesyuarat / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2023)
28 Mei 2023, Ahad - Perpustakaan Tengku Anis (PTA) UiTM Cawangan Kelantan (UiTMCK) telah menganjurkan Bengkel Sistem e-Mesyuarat yang dilakukan secara hibrid iaitu bertempat di Bilik IT, PTA dan atas talian melalui platform Cisco Webex bermula pada 8:30 pagi sehingga 4:30 petang. Objektif bengkel ini adalah untuk meningkatkan kemahiran penggunaan sistem e-Mesyuarat dalam kalangan staf PUiTM Cawangan Kelantan dan peserta yang terlibat dan meningkatkan idea serta kreativiti staf dalam merealisasikan tugasan harian secara sistematik.