Perkhidmatan rujukan dan nasihat terhad di meja konsultasi - Jaafar, Jaz Norfazuna; Mohd Redzuan, Rapeah; Jamaludin, Nik Zatihulwani; Johol, Shahrol Nizam; Rouzan, Nur Rabita; Manshor, Mohd Affendi; Mohd Salleh, Effiza Sazliana; Amer, Hasnatul Sabarina; Usman, Mohd Paizal (2017)
Bantuan dan nasihat dalam aspek pencarian dan penggunaan bahan serta tunjuk ajar dalam menggunakan perkhidmatan perpustakaan. PTAR mempunyai satu meja konsultasi dan seorang Pustakawan rujukan yang bertugas.