Kesukaran pengguna mengakses maklumat perpustakaan melalui pelbagai web - Jaafar, Ahmad Faizar; Wan Fauzi, Wan Noor Sazidah; Abdul Halid, Nur Lian; Azman, Nur Azini; Md Said, Farid; Mohamed Nadzri, Nur Fatin Nadia (2021)
Pengguna sukar mendapat maklumat perpustakaan dengan cepat. Mengakses melalui pelbagai rangkaian web untuk mendapatkan maklumat perpustakaan dan halaman web yang berbeza serta mempunyai URL yang berbeza.