Data penggunaan bahan koleksi khas tidak tepat - Wan Ishak, Wan Izzatul Fahrah; Wan Fauzi, Wan Noor Sazidah; Azman, Nur Azini; Abdul Halid, Nur Lian; Sulaiman, Zuhaslinda; Mohamed Nadzri, Nur Fatin Nadia; Zakaria, Mohd Azrry; Mohd Hatta, Muhammad Asyraf (2017)
Maklumat penggunaan bahan koleksi khas oleh pelanggan perpustakaan UiTM yang terdiri daripada kategori tesis, laporan penyelidikan, forecast dan surat akhbar, koleksi kesenian melayu, koleksi penerbit UiTM,koleksi khas UiTM, projek pelajar dan koleksi haram di mana data yang didaftarkan tidak sama dengan bilangan sebenar bahan yang dirujuk.