Bengkel Kajian Semula Perancangan Strategik Bahagian Infostruktur, UiTM Cawangan Perak 2022-2025 / Firzarawahida Abdul Razak - Abdul Razak, Firzarawahida (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
Bahagian Infostruktur, UiTM Cawangan Perak telah mengadakan Bengkel Kajian Semula PerancanganStrategik Bahagian Infostruktur, UiTM Cawangan Perak 2022-2025 pada 12 Januari 2023. Bengkel ini telahdiadakan di Pejabat Bahagian Infostruktur, Kampus Seri Iskandar.