Lawatan penandaarasan Pusat Hijau UiTM ke UiTM Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar - Green Centre, UiTM
16 JUN 2022 (KHAMIS) - Pusat Hijau UiTM atau lebih dikenali sebagai UiTM Green Centre (UGC), yang merupakan unit dibawah Pejabat Pembangunan Infrastruktur dan Infostruktur (PPII) telah mengadakanlawatan penandaarasan ke UiTM Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar. Delegasi Pusat Hijau UiTMtelah diketuai oleh Prof. Madya Datin Dr. Arnis Asmat (Pengarah UGC); dan diiringi oleh Prof. Madya Ts. Dr.Khairi Khalid (Timbalan Pengarah UGC) dan disertai Koordinator, Felo, staf dan pelajar latihan industriPusat Hijau UiTM.