Persatuan Pensyarah, PEWANI UiTM Cawangan Perak sampaikan sumbangan kepada rumah anak yatim / Unit Komunikasi Korporat - UiTM Cawangan Perak, Unit Komunikasi Korporat (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2022)
Suasana hujan lebat di pagi ke 21 Ramadhan /23 April 2022 di Seri Iskandar tidak menghalangbarisan sukarelawan kelab pensyarah, Persatuan Wanita UiTM Cawangan Perak (PEWANI) serta sekumpulan sukarelawan mahasiswa untuk menyediakan sedikit bingkisan sumbangan untuk Rumah Anak Yatim Bait Al-Amin di Parit, Perak dan Maahad Tahfiz Al-Quran Wal Qiraat Addin, Changkat Cermin.