Gabungan pensyarah dan ahli keluarga dalam aktiviti sukaneka pupuk semangat perpaduan dan harmoni / Ida Haryanti Mohd Noor, Rafizan Abdul Razak and PM Dr Norlaila Md Zin - Mohd Noor, Ida Haryanti; Abdul Razak, Rafizan; Md Zin, Norlaila (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Bulat air kerana pembentung, bulat manusia kerana muafakat. Begitulah indahny peribahasa Melayu yang biasa kita dengar sejak sekian lama. Bersandarkan maksud yang tersirat seperti yang digarap dalam peribahasa di atas, Alhamdullilah satu Bengkel Perancangan Strategik, Fakulti Perakaunan, UiTM Kampus Seremban telah berjaya dijalankan pada 14 dan 15 Januari 2023. Bengkel ini diadakan untuk merangka inisiatif strategik yang akan dilaksanakan oleh Fakulti Perakaunan, UiTM Kampus Seremban di sepanjang tahun 2023.