Sumbangan staf UiTM Cawangan Perak kepada yang memerlukan / Unit Komunikasi Korporat UiTM Cawangan Perak - UiTM Cawangan Perak, Unit Komunikasi Korporat (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2021)
Pada 19 Februari 2021 sumbangan turut disampaikan kepada Guru Besar Sekolah Kebangsaan IskandarPerdana (SKIP) bagi menaiktaraf surau sekolah. Hadir sama pada sesi ini adalah Sr Dr Mohd Azian Zaidi,Timb. Rektor Hal Ehwal Pelajar. Sumbangan ini diperolehi melalui potongan gaji - Tabung Sedekah UiTM, Staf UiTM Cawangan Perak dan telah disampaikan kepada mereka yang memerlukan