Pameran fotografi virtual oleh pelajar FSSR UiTM Cawangan Perak/ Unit Komunikasi Korporat - UiTM Cawangan Perak, Unit Komunikasi Korporat (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2021)
Seri Iskandar : Seramai 66 orang pelajar Diploma dari Jabatan Fotografi & Pengimejan Kreatif, FakultiSeni Lukis dan Seni Reka telah berjaya menyiapkan tugasan akhir mereka.