Majlis Pelancaran Zon Wi-Fi UiTM di Kolej Kediaman Pelajar Kampus Seri Iskandar / Nor Rita Majid - Majid, Nor Rita
UiTM Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar telah melancarkan Zon Wi-Fi UiTM di Kolej KediamanPelajar pada 16 Mac 2023. Majlis tersebut disempurnakan oleh Yang Berusaha Profesor Madya Dr Mohd Azian Zaidi, Timbalan RektorHal Ehwal Pelajar yang mewakili Rektor semasa Program Bicara Rektor sempena Minggu Destini Siswauntuk pelajar baru di Kampus Seri Iskandar.