Lawatan penanda aras Micro Mobility (e-Scooter) Ke UiTM Seri Iskandar / Norhaslinda Arun ... [et al.] - Arun, Norhaslinda; Md Pauzi, Suria Fadilah; Aziz, Azidul Anis; Karim, Muhd Faizal
Pada 1 Jun 2023, satu lawatan penanda aras berkaitan "Micro-Mobility" (e-scooter) telah dijalankan keUiTM Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar. Lawatan yang bertujuan Lawatan ini bertujuan melihatsendiri suasana, fasiliti dan kemudahan asas yang disediakan oleh pihak Universiti kepada pelajarberkenaan perkhidmatan E-scooter yang menjadi pengangkutan alternatif bagi memudahkan pelajaruntuk perjalanan di dalam kampus. Sasaran utama program adalah perkongsian pengalaman,pengurusan risiko serta penambahbaikan yang boleh dibuat berdasarkan taklimat dan pemerhatiansemasa lawatan dalam meningkatkan lagi mutu pengurusan dan perkhidmatan kepada pelajar.