Fun walk with PTA 2023 / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2023)
5 September 2023, Selasa - Perpustakaan Tengku Anis (PTA) UiTM Cawangan Kelantan (UiTMCK) Kampus Machang telah menganjurkan Program "Fun Walk With PTA 2023" bersempena kemerdekaan tahun 2023 yang akan diadakan di sekitar kampus Machang kepada semua staf PTA Kampus Machang.