Library outreach dan kunjungan hormat Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UiTM Kelantan sesi 2022/2023 ke Perpustakaan Tengku Anis / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2023)
Perpustakaan Tengku Anis (PTA) telah menerima kunjungan daripada Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UiTM Kelantan bagi sesi 2022/2023. Seramai 7 orang wakil daripada MPP hadir bagi kunjungan dan PTA juga melakukan library outreach bersama mereka bertempat di Bilik Seminar PTA. Tujuan library outreach dan kunjungan hormat ini adalah untuk memberi pendedahan mengenai perkhidmatan dan kemudahan-kemudahan di PTA serta turut membincangkan beberapa program yang akan dijalankan bersama selepas ini agar keharmonian PTA tetap terjaga serta bagaimana cara untuk memupuk rasa cinta dalam kalangan mahasiswa terhadap ilmu.