Library outreach Unit Arkib Cawangan (UAC) ke Pejabat Polis Bantuan UiTMCK / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2023)
Tujuan library outreach ini adalah bagi berkongsi maklumat mengenai perkhidmatan dan kemudahan perpustakaan khususnya di Unit Arkib Cawangan (UAC) yang telah diberi penerangan oleh Encik Mohd Waqiyuddin Mohd Dzulkifly (Pembantu Pustakawan Kanan) dan Encik Muhamad Nazari Muhamad Nor (Pembantu Pustakawan Kanan). Khidmat nasihat dan tunjukajar mengenai pengasingan serta pelupusan rekod juga diberikan semasa program ini dijalankan.