Time to Canva your idea: draft to publish / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2023)
Bagi memantapkan kemahiran rekacipta dan penerbitan bahan hebahan dalam kalangan staf UiTM terutamanya staf UiTM Cawangan Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (PTA) telah menganjurkan kursus Time to Canva Your Idea: Draft to Publish selama dua hari pada 5 dan 6 Mac 2023. Kursus ini diadakan secara hibrid iaitu bersemuka di Bilik IT PTA dan secara maya melalui platform Cisco Webex bermula pada jam 8.30 pagi sehingga 4.30 petang.