Forum santapan jiwa & iqra': aku cinta Nabi / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2023)
Perpustakaan Tengku Anis (PTA) telah menganjurkan Forum Santapan Jiwa & Iqra': Aku Cinta Nabi yang diadakan secara hibrid bertempat di ruang Library Community Engagement (LCE) PTA dan secara siaran langsung di saluran YouTube rasmi UiTM Cawangan Kelantan. Forum ini bermula selama dua jam bermula pada 10:00 pagi sehingga 12.00 tengah hari. Moderator bagi forum ini adalah Dr. Muslim Ismail@Ahmad, Pustakawan Kanan PTA bersama dua ahli panel jemputan daripada Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) UiTM Cawangan Kelantan iaitu Dr. Mohd Nazri Mat Zin dan Dr. Ahmad Murshidi Mustapha.