Penerimaan rekod penting PTJ daripada Unit Pengurusan Kualiti / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2023)
Unit Arkib Cawangan (UAC) Perpustakaan Tengku Anis UiTM Cawangan Kelantan telah menerima sebanyak 25 bahan rekod penting PTJ daripada Unit Pengurusan Kualiti UiTMCK. Rekod-rekod tersebut telah diterima oleh Encik Muhamad Nazari Muhamad Nor, Pembantu Pustakawan Kanan Unit Arkib Cawangan PTA. Dokumen dan fail yang diterima telah dipindahkan ke stor arkib PTA UiTMCK.