Bengkel perancangan strategik PTA 2023 / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (PerpustakaanTengku Anis, 2023)
Bengkel ini adalah bertujuan untuk merancang sekaligus meneliti setiap perancangan yang perlu dibuat bagi PTA mencapai 22 "Performance Indicator" (PI) yang telah ditetapkan oleh Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Shah Alam dalam menyokong 9 KPI utama universiti yang merangkumi 5 agenda utama "Globally Marketable". Dalam bengkel ini juga setiap unit/bahagian membincangkan aktiviti-aktiviti (way forward) yang perlu dilaksanakan bagi mencapai sasaran PI yang telah ditetapkan dan kemudiannya membentangkan aktiviti atau perancangan unit/bahagian masing-masing kepada Timbalan Ketua Pustakawan PTA.