Program Bakti Siswa dan Khidmat Masyarakat 2023: manfaat untuk semua / Muhammad Ikhwan Mohd Zain - Mohd Zain, Muhammad Ikhwan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
Mengambil semangat dan suntikan inspirasi daripada Puan Fadzilah atau lebih mesra dengan panggilan Makyong, pihak Jabatan Undang-Undang UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah telah mengambil inisiatif untuk mengadakan program kemasyarakatan bersama dengan 40 sukarelawan siswa dan siswi dariFakulti Perakaunan.