UiTM News Hub: Kejohanan Bola Jaring Piala DYTM Raja Nazhatul Shima Raja Puan Besar Negeri Perak 2022 / Unit Komunikasi Korporat - UiTM Cawangan Perak, Unit Komunikasi Korporat (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2022)
SERI ISKANDAR, 23 Oktober 2022 - Kejohanan Bola Jaring Piala DYTM Raja Nazhatul Shima Raja PuanBesar Negeri Perak 2022 yang julung kalinya diadakan telah disempurnakan dengan jayanya. Kejohananedisi pertama ini telah menarik minat sebanyak 11 pasukan dari seluruh negeri untuk bertanding. Antarapasukan yang menyertai kejohanan ini adalah Capkaw. NC (Perak), Ladies Sonaz (Perak), MMU Flyballers(Melaka), MMU Bees (Putrajaya), AMC Netball Warriors (Perak), KL Flash (Kuala Lumpur), Junior Perak(Perak), Etherstom (Perak), UUM Werewolf (Kedah), UiTM (Selangor), dan MJL (Kuala Lumpur).