Program PSS 'makeover' di PSS Luqman Al-Hakim SMK Pangkal Meleret / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (PerpustakaanTengku Anis, 2022)
Program PSS Makeover merupakan salah satu aktiviti yang dianjurkan oleh Perpustakaan Tengku Anis (PTA) di bawah program Skill-up the languages: Read2Lead sempena Minggu Bahasa SMK Pangkal Meleret. Aktiviti ini berlangsung selama 3 hari bermula pada 26 hingga 28 September 2022 bertempat di Pusat Sumber Sekolah (PSS) Luqman Al-Hakim SMK Pangkal Meleret. Aktiviti 'makeover' dilakukan oleh beberapa orang staf PTA dan dibantu oleh empat orang pelajar latihan industri. Antara kerja-kerja 'makeover' yang dilakukan adalah penyusunan semula buku-buku di atas rak mengikut klasifikasi DDC, menyusun atur kerusi dan meja, mengemas ruangan yang berselerak serta menceriakan lagi ruang PSS dengan dekorasi.