Bengkel 'research and library skill for junior lecturers' / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (PerpustakaanTengku Anis, 2022)
28 September 2022, Rabu - Perpustakaan Tengku Anis dengan kerjasama Jawatankuasa Unit Latihan dan Kepimpinan (ILD) dan Unit Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi telah menganjurkan Bengkel 'Research and Library Skill for Junior Lecturers. Bengkel ini diadakan secara atas talian menerusi platform Cisco Webex bermula pada jam 9.00 pagi hingga 4.00 petang. Bengkel ini terbuka kepada semua pensyarah dan diwajibkan kepada pensyarah yang berkhidmat kurang daripada 5 tahun daripada semua cawangan UiTM.