Penilaian bagi pertandingan bulan kemerdekaan & hari Malaysia UiTMCK 2022 (kategori hiasan bahagian) / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2022)
Perpustakaan Tengku Anis (PTA) UiTM Cawangan Kelantan (UiTMCK) Kampus Machang telah menyertai dan mengambil bahagian dalam pertandingan hiasan bahagian bagi Pertandingan Bulan Kemerdekaan & Hari Malaysia UiTMCK 2022 yang dianjurkan oleh UiTMCK. Pada 11 September 2022 (Ahad), penilaian telah dijalankan ke setiap bahagian yang menyertai pertandingan tersebut termasuklah PTA.