Alumni UiTM berkongsi tips senibina dalaman bersama pelajar FSPU / Noorul Nadya Shaharum - Shaharum, Noorul Nadya (2020)
Rekaan idea yang baik untuk rekabentuk sesebuah ruang pejabat mampu memberi impak yang hebatdalam meningkatkan prestasi perniagaan sesebuah syarikat. Pereka perlu mendalami visi dan misi, sertaarah tuju sesebuah syarikat dan seterusnya menjadikan ini sebagai sasaran dalam meneliti keperluandan keutamaan sepanjang proses penghasilan idea rekabentuk ruang pejabat. Pendapat ini dikongsioleh Juni Haikal, Pengarah DITTO STUDIO dalam program 'Designer's Talk: Design for Designers' yangtelah berlangsung pada 21 Mei 2020 bersama pelajar senibina dalaman dari Fakulti Senibina,Perancangan dan Ukur (FSPU), UiTM Puncak Alam. Juni Haikal merupakan Alumni Diploma RekabentukDalaman, graduan tahun 2011 dari UiTM Seri Iskandar, Perak.