COVID-19, jahit PPE bantu isi masa penuntut UiTM Seri Iskandar, Perak / News Team - UiTM Perak, News Team (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2020)
Pensyarah dan pelajar Universiti Teknologi MARA (UiTM) Seri Iskandar berganding bahu menyediakan Pakaian Perlindungan Diri (PPE) untuk barisan hadapan. Aimanur Hadif Ashghadzie, 23, berkata dia sedikit terkesan kerana tidak dapat pulang ke pangkuankeluarga selain terpaksa menanggung kerugian tiket kapal terbang ke Sarawak, namun luka itu sedikitterubat kerana dapat turut sama membantu barisan hadapan negara.