Program 4P@PTAR gabungan khas daripada 4 jabatan/ Ikhwan Mohd Zain - Mohd Zain, Ikhwan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
UiTM Kampus Tapah- Berbekalkan semangat kerjasama dan perpaduan erat antara jabatan,Alhamdulillah 'ala kulli hal, program 4P@PTAR berjaya dilangsungkan dengan jayanya bermula 14 Jun(atas talian) sehingga 15 Jun 2023 bertempat di pentas Library Community Engagement, PTAR UiTMTapah.