Kemasukan Pelajar Pra Pendidikan Tinggi (PPT) ke kolej kediaman Kampus Seri Iskandar sesi Oktober 2021/ Nor Zarina Mohd Salim - Mohd Salim, Nor Zarina (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2021)
16 Oktober 2021, Seri Iskandar - Seawal 8.00 pagi pergerakan masuk kenderaan ibubapa ke kolejkediaman telah bermula. Kedatangan pelajar telah disambut oleh Ybhg Tuan Rektor, Prof.Sr Dr Md YusofHamid, Timbalan Rektor HEP, Sr.Dr Mohd Azian Zaidi dan delegasi pengurusan eksekutif yang lainmemeriahkan suasana pada pagi itu.