Menaiktaraf perkhidmatan Wi-Fi di kolej kediaman pelajar Kampus Seri Iskandar/ Mohd Farid Assamani Mohamed Zainon - Mohamed Zainon, Mohd Farid Assamani (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2022)
Kampus Seri Iskandar telah menerima peruntukan bagi pelaksanaan menaiktaraf perkhidmatan Wi-Fi diKolej Kediaman Pelajar. Projek yang masih di peringkat pemasangan oleh syarikat yang dilantik ini telahbermula pada sekitar Oktober 2022 dan djiangka siap sepenuhnya pada bulan Mac 2023 yang akanmeliputi keseluruhan lokasi Kolej Kediaman Pelajar di Kampus Seri Iskandar.