Mengurangkan masa penyediaan laporan analisa maklumbalas pelanggan - Mohd Nordin, Safari; Shariff, Siti Halijjah ( Prof. Madya. Dr.); Aziz, Anealka ( Prof. Madya. Dr.); Mat Jaya, Siti Aishah; Mohd Ali, Mohd Tajudin (Dr.); Daud, Noorizam (Prof. Madya. Dr.); Zainal, Mohd Zaini; Mohd Najid, Siti Nurdini; Ramli, Haslina; Anuar Ramlee, Syaiful; Ayub, Fatimah; Hashim, Noor Haszaryna (2014)
Laporan perlu disediakan dalam tempoh 2 minggu selepas program tamat untuk dibentangkan di mesyuarat Pengurusan IPSIS