Data pengunjung di PKEJ tidak dapat direkod - Jaafar, Ahmad Faizar; Jaafar, Ahmad Nazri; Mohamad Sukur, Rusinorhelmi; Mohamad, Rosli; Md Noor, Fauzi; Mohd Salleh, Abdul Hamid (2016)
Pihak Pengurusan Perpustakaan Tun Abdul Razak memerlukan data demografik pengguna yang selalu mengunjungi perpustakaan. Data tersebut diperlukan oleh pihak pengurusan untuk menyediakan kemudahan yang berkaitan dengan pengunjung yang selalu masuk ke perpustakaan. Data tersebut juga diperlukan di peringkat kebangsaan. Ia perlu dihantar kepada Perpustakaan Negara Malaysia pada setiap bulan untuk dibentangkan oleh menteri di parlimen.