Kelewatan pelajar baharu menerima kad pelajar - Haron, Mohd Khanafi; Ismail, Norhaslina; Hassan, Abdul Rahman; Zainal Abidin, Mohd Zaidan; Md Sari, Azura; Zakariah, Mior Mohd Aizat; Kasim, Suhana; Rahman, Asura; Maarol, Kamarul Azhar; Minal, Norhayati (2014)
Menambahbaik proses penghasilan kad pelajar yang menyeluruh bagi meningkatkan produktiviti dan kecekapan tenaga kerja supaya pelajar baharu menerima kad pada hari pengambilan gambar dalam masa 30 minit