Kelewatan mencari bahan di rak perpustakaan - Zailani, Mohd Azhari; Abdul Karim, Mohd Hazri; Harun, Fariz Azuan; Abdul Ghafar, Muhamad Faiz; Azman, Mohd Suhaimi; Mad Mudin, Norsaliha; Mazlan, Noorbaizura; Hamzah, Muhamad Bukharie; Abdullah, Ain Nur Munirah (2016)
Perpustakaan Pengurusan Perniagaan mempunyai jumlah koleksi sebanyak 99,000 naskah dengan jumlah 54 rak. Untuk mencari sesuatu bahan di rak dengan jumlah yang banyak, pengguna akan menggunakan antaramuka OPAC. Pengguna akan merujuk terlebih dahulu dipaparan hadapan rak sebelum mencari buku tersebut