Mempercepatkan penyerahan RPKP kepada pemohon - Abu Bakar, Siti Noor Hafifah; Sahar, Shairul'Azam (2009)
Mempermudah dan mempercepatkan proses pengesanan dan penyerahan RPKP, Melancarkan proses penyelenggaraan RPKP, Memuaskan hati pelanggan, Mengurangkan Masa operasi