Waste to Wealth: sisa buangan dalam penghasilan kaca seramik / Rabiatul Adawiyah Abdul Wahab - Abdul Wahab, Rabiatul Adawiyah (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
Pada tanggal 29 Mei 2023 yang lepas, Fakulti Sains Gunaan UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah telah mengorak langkah untuk mendekati warga Perak melalui saluran Radio Malaysia PerakFM. Sebuah sesibual bicara secara atas talian telah berjalan menggunakan mekanisma panggilan telefon di antarajuruhebah PerakFM, Dj Nasreeq dan juga jurubicara jemputan, pensyarah Fakulti Sains Gunaan iaitu Puan Rabiatul Adawiyah binti Abdul Wahab. Sebuah bual bicara yang bertajuk "Waste to Wealth: Sisa Buangan dalam Penghasilan Kaca Seramik" ini telah berjalan di dalam Slot Prihatin bermula pada 10.15 pagi selama 30 minit.