Bengkel Semakan Dokumen IQA-01 Fakulti Sains Gunaan, UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah / Nurul Izza Taib ... [et al.] - Taib, Nurul Izza; Abdul Aziz, Rosmawati; Fadzil, Adibatul Husna; Che Mat, Ahmad Nazeer; Alias, Ahmad Nazib; Daud, Dzulsuhaimi; Low, Kim Fatt; Ahmad Tajudin, Mohamad Hafiz; Muhamad Sahapini, Noor Fadhilah; Abdul Wahab, Rabiatul Adawiyah; Julius, Rafael; Ali, Rosliza; et al. (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
TAPAH, 27 Julai 2023- Fakulti Sains Gunaan (FSG) UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah telah berjayamengadakan Bengkel Semakan Dokumen IQA-01 secara pertemuan fizikal di Makmal IT PTAR, Aras 1.Bengkel ini disertai oleh 16 orang pensyarah daripada bidang kimia, fizik dan biologi yang telah dilantiksebagai AJK Penulis IQA-01 FSG. Bengkel ini turut dihadiri oleh Dr Daljeet Singh sebagai fasilitator untukmemberi taklimat berkenaan penyediaan dan seterusnya pemurnian dokumen IQA-01. Bengkel inidiadakan bertujuan untuk pemurnian dokumen IQA-01 bagi empat program iaitu Sarjana Sains BiologiGunaan, Sarjana Sains Kimia Gunaan, Sarjana Sains Fizik Gunaan dan Sarjana Sains Fizik.