Kesukaran pelajar mengakses pensyarah dalam proses pembelajaran - Abdullah, Mohd Hanapiah; Yahaya, Saiful Zaimy; Ismail, Ahmad Puad; Ali, Azuwa; Fadhlullah, Solahuddin Yusuf; Harron, Nur Athiqah; Alang Hassan, Mohd Daud (2008)
Melaksanakan sesuatu yang tradisi adalah lebih mudah berbanding melaksanakan suatu pembaharuan. Walaupun penggunaan E-kiosk FKE masih belum meluas, namun usaha untuk mengurangkan masalah telah ada. Suatu jangkamasa yang lebih lama sebenarnya diperlukan untuk mencapai keputusan yang lebih baik. Walaubagaimanapun matlamat jangka pendek yang di sasarkan telah dicapai.