Operasi penggunaan hawa dingin di bilik-bilik kuliah Kompleks Sains dan Teknologi tidak terkawal - Md Jilis, Sharum; Hashim, Anuar; Nariman, Norfandi; M.Mokhtar, Meor Husnizam; Mat Lui, Siti Hajar; Abd Rahman, Azmi; Othman, Zairul Azril; Topa, Mohd Fuad (2007)
Membina alat yang akan mematikan dan menghidupkan unit fcu secara automatik. mengawal penggunaan fcu di dalam kelas yang tidak digunakan. mengelakkan berlakunya kerosakkan peralatan di dalam bilik kuliah. menjimatkan tenaga elektrik