Mempercepatkan tempoh pendaftaran peserta kursus induksi - Taib, Shahrul Akmal; Ahmad, Azahari; Ishak, Salatul Zarida; Mohd Ramly, Mohd Syaiful Bahry; Noraini, Shaiful Rizal; Ridzuan @ Hazuan, Ahmad Rahimi; Ibrahim Ngajimi, Nur Fatimah; Ali, Ahmad Harmaini; Mohamed Ghezalli, Jamaludin; Yussop, Rosli (2010)
Pelaksanaan tugas yang cekap, tepat dan berkesan serta kos efektif adalah budaya kami untuk mencapai keperluan dan kepuasan hati pelanggan kami dalam menguruskan pendaftaran peserta kursus induksi.