Pameran di Galeri Tun Abdul Razak kurang mendapat sambutan - Mohd Ali Napiah, Muhmad Noor Rizal; Harun, Mohd Nasir; Mohd Sani, Shairwan; Bahrin, Harun Al-Rashid; Abd Lazak, Mohd Khairul Azmi; Othman, Norhaslizawati; Sidek, Aidatina; Ismail, Nor Hafizah; Yakup, Mohd Norsam (2007)
Galeri tun abdul razak (GTAR) adalah sebuah muzium universiti yang diletakkan di bawah pengurusan dan pentadbiran Bahagian Arkib dan Muzium, Pejabat Pendaftar, UiTM GTAR di rasmikan pada 10 november 2006 oleh Timbalan Perdana Menteri Malaysia, YAB Dato' Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak Sepanjang penubuhan GTAR statistik pelawat semakin hari semakin berkurangan. Ini dapat dijelaskan melalui statistik GTAR.