Kesukaran menganalisis keperluan sumber manusia di UiTM oleh staf Bahagian Pembangunan Organisasi (BPO) - Suhadi, Muhammad Syafiq; Ahmat Jalani, Norasikin; Muhammad Zakri, Nur Hanani; Hassan, Mohd Azmil; Mohmad Shah, Norulizah; Abdull Aziz, Mohd Ehwan; Zulkefli, Muhamad Ikhmal Hijaz (2023)
Tiada panduan jelas menyukarkan BPO sukar membuat agihan dan penyusunan jawatan dalam Analisis Keperluan Sumber Manusia di UiTM. Mewujudkan kaedah yang bersesuaian dalam membuat analisis keperluan sumber manusia.