Menambahbaik pengurusan inventori alat radas menggunakan aplikasi pendigitalan - Muhammad Niza, Noorzalila; Ismail, Nor Fariza; Hassan, Hamizura; Mohamad Nor, Norhusna; Isa, Norain; Md Desa, Noor Faezah; Abdul Samad, Khaironniswah; Sulaiman, Siti Maznah; Roswan, Saiful Anuar (2023)
Sistem inventori sedia ada adalah secara manual, dimana kesemua rekod keluar/masuk alat radas direkod secara penggunaan borang/sistem fail. Objektif menyediakan kaedah pengurusan yang cepat, mudah dan mesra pengguna, meningkatkan kepuasan pelanggan dan meningkatkan kesedaran penggunaan alat radas secara berhemah.