Memendekkan masa proses penuangan logam bagi kursus MEM360 di PKM UiTMCPP - Omar Bakhi, Ahmad Khuzairi; Deraman, Abdul Halim; Ahmad Jumli, Sazali; Tunku Ishak, Tunku Noor Ikmal; Wan Seman, Wan Mohd Syafiq; Mohd Zikri, Mohd Syaarani; Ismail, Muhammad Hasyim Azhani; Hashim, Norhashidi; Che Ahmad, Mohamad Nor Faizal (2023)
Proses penuangan logam yang rumit untuk melebur aluminium mengambil masa yang lama setiap kali sesi amali dijalankan pada setiap semester yang melibatkan staf akademik, staf pentadbiran dan pelajar.