EzyStatistics : Aplikasi Statistik Sains Sosial - Michael, Roseline; Anas Muhiddin, Fatihah; Naharu, Nasrah; Sarahintu, Mazalan; Matmali, Norfazillah; Willie D. Tamsin, Nowyannie (2023)
Aplikasi Statistik Sains Sosial empat dalam satu yang mengandungi formula, video cara menyelesaikan soalan statistik, template untuk mendapatkan jawapan, serta ruang untuk berhubung secara terus dengan pakar statistik yang dapat digunakan oleh pelajar dalam pembelajaran Statistik sains sosial.