Pengurusan aduan buku rosak kurang efisien - Abang Yakup, Abang Mohd Farizan; Abdullah, Nur Afeqah; Maliki, Amirza Suryati; Abang Yusof, Dayang Azimah; Rosli, Khairil Bahrom; Othman, Khairunniqmah; Bolia, Mohamad Ismail; Bujang, Mohamad Haswan (2023)
Kesukaran bagi pengguna untuk melaporkan buku rosak. Tiada laporan kerosakan dibuat. Kadar kerosakan buku yang tinggi. Impak - pengguna tidak dapat meminjam / menggunakan buku perpustakaan.