Mewujudkan kemudahan alat bantuan digital interaktif di bilik perbincangan perpustakaan - Mohd Idris, Ahmad Akmal; Ab Mutalib, Azlina; Musa, Eny; Samsuri, Mohd Azmi; Norudin, Nurul Amin; Abd Karim, Sujarmo; Mohd Danil, Mohd Shafiq; Kamirul Ain, Muhammad Safwan; Jaafar, Muhammad Azhari; Ahmad, Nur Izzatul Izwani (2023)
Tiada kemudahan alat bantuan digital interaktif di bilik perbincangan perpustakaan yang disediakan untuk pengguna.