Aplikasi pencapaian Indeks Petunjuk Prestasi (Ap_Capai_P.I.) - Che Hasan, Asmawati; Jamal, Mohammad Hazizi; Haron, Hairol Anuar; Mat Salleh, Mohd Zulkhairi; Hasbullah, Mohd Amran; Ismail, Herda Balqis; Nasir, Nazri; Muhammad Fathullah, Muhammad Farid; Mohamed Rasyid, Mohd Rohaidzat; Bachok, Mohd Fairuz (2023)
Mengatasi masalah sasaran Indeks Petunjuk Prestasi (PI) pusat pengajian tidak tercapai. Setiap pusat pengajian akan ditetapkan Indeks Petunjuk Prestasi (PI) yang perlu dicapai setiap tahun. Pencapaian PI ini adalah melalui sumbangan pencapaian PI dari pensyarah. Namun begitu, sasaran pencapaian PI pusat pengajian ini tidak tercapai kerana pensyarah tidak mencapai sasaran PI mereka.